Συστήματα Απολύμανσης evaclean

Σκοτώνουν Ιούς τα Παθογόνα στο Biofilm Ψευβομονάδες Σπόρια!

Πιο Εύκολα
Αναβράζοντα δισκία που διαλύονται άμεσα και ομοιόμορφα σε νερό βρύσης
Πιο Ασφαλή
Ενεργοποιούνται με νερό για να σχηματίσει HOCl ίδιο με αυτό που παράγει ο οργανισμός μας για να σκοτώσει τα παθογόνα. Ουδέτερο PH 6 – 7 μη διαβρωτικό στις επιφάνειες και στο δέρμα.
Πιο Αποτελεσματικά
Σκοτώνουν τα παθογόνα στο biofilm που μερικοί μικροοργανισμοί σχηματίζουν ως προστατευτική μεμβράνη. Προηγμένο απολυμαντικό σκοτώνει επικίνδυνα μικρόβια όπως το C. Diff. σπόρια, ψευβδομονάδες και κορονοϊούς όπως Covid-19 H1N1. Λειτουργούν γρήγορα έως 4 λεπτά.

Πανίσχυρη Νοσοκομειακή Απολύμανση Πολλαπλών Χρήσεων

Αν το Απολυμαντικό δεν Σκοτώνει τα Παθογόνα στο Biofilm δεν Απολυμαίνει

Το πρώτο απολυμαντικό με καταχωρημένη ιδιότητα θανάτωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε biofilm
Τα δισκία PurOne διαλύονται σε νερό βρύσης και παράγουν ισχυρό διάλυμα νοσοκομειακής απολύμανσης που σκοτώνει, καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά ψεβδομονάδες, biofilm – βακτήρια – παθογόνα σε 4 λεπτά, σπόρια εντός 10 λεπτών Candidas auris και Covid-19 σε μόλις 2 λεπτά.
Χρησιμοποιήστε τα δισκία PurOne για καθαρισμό και απολύμανση σε πολύ επιβαρυμένες επιφάνειες και δάπεδα με πανιά μικροϊνών, σφουγγαρίστρες, περιβαλλοντικά μαντηλάκια επιφανειών EvaClean και με όλα τα συστήματα καθαρισμού που διαθέτετε.

Ισχυρό Απολυμαντικό Ασφαλές για Επιφάνειες Τροφίμων & Πόσιμο Νερό

Δεν Χρησιμοποιείτε απλά Απολυμαντικό! Απολυμαίνετε Κιόλας!

Το πρώτο απολυμαντικό με καταχωρημένη ιδιότητα θανάτωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε biofilm
Τα συμπυκνωμένα δισκία PurTabs μετατρέπουν το νερό της βρύσης σε ένα ασφαλές απολυμαντικό με πιστοποίηση NSF D2 για επιφάνειες τροφίμων και εξοπλισμό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Tο PurTabs είναι εγκεκριμένο από NSF για καθαρισμό πόσιμου νερού έκτακτης ανάγκης σε υδραγωγεία δεξαμενές εγκαταστάσεων μακροχρόνιας φροντίδας, πηγάδια νερό γεωτρήσεων και μεμονωμένες παροχές νερού μετά από πλημμύρες, τυφώνες, πυρκαγιές ή άλλες καταστροφές, καθώς και για κτηνοτροφικές μονάδες πουλερικών και ζώων. Βιοδιασπώμενο και μη τοξικό, με ουδέτερο pH, το PurTabs πληρεί κάθε πλαίσιο για ασφάλεια, βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα με εγγεγραμμένους ισχυρισμούς θανάτων από την EPA σε 4 λεπτά ή λιγότερο για Covid-19, norovirus, C. diff, MRSA, Influenza, RSV και πολλά άλλα παθογόνα.
Εγκεκριμένο από EPA για Ηλεκτροστατικούς Ψεκαστήρες Μία από τις λίγες μόνο χημικές ουσίες που έχουν εγκριθεί από το EPA για ηλεκτροστατική εφαρμογή, το PurTabs μαζί με τους ηλεκτροστατικούς ψεκαστήρες Protexus μπορούν να απολυμάνουν τις αντίστοιχες επιφάνειες εξοικονομώντας 80% χρόνο και 68% χημικών σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους
Μικρό αλλά πανίσχυρο και ευέλικτο Το PurTabs μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ποικιλία τρόπων: Ιδανικό για απολύμανση πισινών, υδρομασάζ, ΣΠΑ, Χαμάμ, WC. Απολυμαίνει υφάσματα, κλινοσκεπάσματα, στρώματα, τάπητες, κουρτίνες και όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Αποσμεί τα παπούτσια, τον αθλητικό εξοπλισμό και εξουδετερώνει τις οσμές στα αποδυτήρια, τους κάδους απορριμμάτων και τις αποχετεύσεις της κουζίνας. Σκοτώνει τα φύκη, τη μούχλα σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.
Δείτε & κατεβάστε την πλήρη παρουσίαση της σειράς απολύμανσης evaclean
Microsplitting
Logo
Εγγραφή νέου λογαριασμού συνεργάτη
Shopping cart