microsplitting

About Microsplitting

microsplitting

Το microsplitting προσφέρει στον καταναλωτή με το πάτημα ενός κουμπιού καινοτόμα προϊόντα και on line ραντεβού για τις υπηρεσίες καθαρισμού. Καθώς και μόνιμη έκπτωση 20% στα εγγεγραμμένα μέλη του. 

Διαθέτουμε δίκτυο εκπαιδευμένων & πιστοποιημένων συνεργατών  στα οικολογικά καθαριστικά προϊόντα microsplitting, για τον καθαρισμό στρωμάτων, ταπήτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων κ.α.

Επίσης διαθέτουμε την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μονάδα καθαρισμού ταπήτων στην Ελλάδα με εξελιγμένο οικολογικό σύστημα καθαρισμού που δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα στους τάπητες.

Τα προϊόντα microsplitting  είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδης επιφάνειες και όχι μόνο καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα καθώς ξεβγάζονται εύκολα με ελάχιστο νερό έχουν οικολογική τεχνολογία που διασπά το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές με αντίδραση παρόμοια της σόδας με το ξύδι ενώ είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρό, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια.


Οικολογία

Τα προϊόντα microsplitting είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν.


Προστασία ινών, καθαρισμός μεγαλύτερης διάρκειας

Οι ίνες των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τη σειρά microsplitting να ρυπαίνονται δυσκολότερα από ότι με τα κοινά καθαριστικά όπου αυτά αφήνουν υπολείμματα, αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α. με αποτέλεσμα να προσκολλάτε και να συσσωρεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων απ΄ την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα. Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

Πρωτοπόρος εταιρεία

Εξειδικευμένο προσωπικό

Υψηλή ποιότητα

.

Δίκτυο συνεργατών

Microsplitting

Ο καλύτερος συνεργάτης σας στην καθαριότητα του χώρου σας

Σημεία Εφαρμογής Microsplitting

Ταπετσαρίες Όλων Των Τύπων

Επίπλων-Σκαφών-Αυτοκινήτων

Τάπητες

Χαλιά-Μοκέτες

Στρώματα

Όλων Των Τύπων

Οχήματα

Επίπλων-Σκαφών-Αυτοκινήτων

Γνωρίστε τους

τους συνεργάτες μας

Επίσημοι αντιπρόσωποι & καταστήματα

Καινοτομία

Οικολογικά Προϊόντα

Αποτελεσματικότητα

Microsplitting
Logo
Εγγραφή νέου λογαριασμού συνεργάτη
Shopping cart